waterschoot hout organisatie

Rond hout van Waterschoot, over ons

Rond hout van Waterschoot, over ons

Waterschoot hout verduurzamen in Casteren

 

Passie voor hout

Deze passie heeft ruim 25 jaar geleden gezorgd voor de oprichting van ons bedrijf ‘P. Waterschoot, Houthandel, - verduurzamen B.V.’  Gevestigd in Casteren in het hart van de Kempen.

In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een vooraanstaand productiebedrijf en gelden als betrouwbare toeleveringspartner voor de groothandel. Onze betrokken mensen staan garant voor deze betrouwbaarheid.

We staan dan ook voor:

  • Afspraak = Afspraak
  • Snelle levering
  • Flexibiliteit

Voor het frezen van rondhout werken wij met een uniek machinepark. Temeer omdat diverse machines exclusief voor ons zijn samengesteld, zijn wij in staat om flexibel te werken en producten te leveren die uniek zijn in de markt.

Denk hierbij aan het verwerken van houtdiktes met een Ø van 5 cm tot een Ø van 40 cm. Zelfs lengtes tot 9 m. met een Ø van 40 cm zijn voor ons gangbaar.
Naast het frezen van rondhout houden wij ons ook bezig met het verduurzamen van hout.

Verduurzaamd hout gaat langer mee zodat de veiligheid verbetert, de kosten van reparatie verlaagd worden en vervanging ervan wordt uitgesteld. Wij verduurzamen, indien gewenst, naast onze eigen gefreesde palen alle hout-soorten die aangeleverd worden. Dit alles natuurlijk onder KOMO-keur.

Door deze unieke kernpunten hebben wij een vooraanstaande positie ingenomen in de markt.

Onze passie voor hout is tevens de basis voor de prettige werksfeer waar kwaliteit en resultaat kernwaarden zijn.

Voor meer informatie en aanvullende vragen staan wij u graag te woord.

Neem gerust contact met ons op!

 

Peter Waterschoot